OBS! I tjänsteguiden nedan finner du information och priser för aktuellt tjänsteutbud i stadsnätet, men du kan inte göra din beställning här. Beställning av tjänster görs i vår portal för anslutna fastigheter. När din fiberanslutning är klar för användning når du beställningsportalen automatiskt från din fastighet.
Via fiber, Leverantörsbunden TV och Grundpaket
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
24 månader
Uppsägningstid
1 månad

Bredband 500/500 och tv-paket Lagom 499 kr/mån i 12 månader.

TELIA_P_RGBSkaffa en riktigt bra paketlösning – enkelt och smidigt
Just nu kampanj 499 kr/mån i 12 månader, därefter ordinarie pris 998 kr/mån, 24 månaders bindningstid.

- 500/500 Mbit/s
- Tv-paket Lagom

Telia Bredband: Ett snabbt, stabilt och säkert bredband på 500/500 Mbit/s.
Tv-paket Lagom: Sveriges populäraste kanaler kryddat med MTV, NFL Network med flera, samt Filmbutiken.
Ditt Tv-utbud kommer speglas i Telia Play appen, du kan läsa mer på Telia.se.

Med bredband från oss kan du lätt ansluta dig till det viktiga i livet. Välj från en rad olika tilläggstjänster som musik från Spotify, läs tidningar med Readly, lyssna eller läs böcker med Storytel.

VILLKOR
En egenskostnad tillkommer på 699 kr för Tv-boxen
Kampanjpris i 12 månader gäller vid tecknande av bredband med 24 månaders bindningstid.
1 månads uppsägningstid

Tryggt och viktigt att du legitimerar dig. Det ska vara tryggt och säkert när du kontaktar oss. Därför legitimerar vi alltid våra kunder i butik, via telefon eller på telia.se. På så sätt vet vi att vi pratar med rätt person.
Är du i behov av att någon sköter dina ärenden åt dig kan du enkelt, skaffa ett ombud via en fullmakt. Läs mer på telia.se/id
Denna information tillhandahålls av Telia Denna information tillhandahålls av Telia
sportkanalenHDsvt1HDsvt2HDsvtBarnkanalenkunskapskanalenHDsvt24HDtv3HD4hd2tv4guldtv4filmkanal5HDtv6HDTV8Kanal9_HDtv10Kanal11HD12hddiscoveryChannelHDInvestigation_Discoveryeurosport1hdParamountkanal2axess.seTLC_HD2

Om Telia

Vi är Telia, den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om.
#inlineditbutton